2017职称英语理工a级词汇选项模拟试题及答案解析四

时间:2016-05-16  来源:大考吧  
词汇选项(第1~15题,每题1分,共15分)

  下面每个句子中均有1个词或短语划有底横线,请为每处划线部分确定1个意义最为接近选项。

  1. I want to provide my boys with a decent education.

  A.private B.special C.general D.good

  2.建设项目可行性研究的核心部分是( )。

  2. Lower taxes would spur investment and help economic growth.

  A.attract B.encourage C.spend D.require

  3. Steep stairs can present a particular hazard to older people.

  A.evidence B.case C.danger D.picture

  4. The project required ten years of diligent research.

  A.scientific B.basic C.social D.hardworking

  5. The two banks have announced plans to merge next year.

  A.break B.close C.sell D.combine

  6. He demolished my argument in minutes.

  A.disproved B.accepted C.disputed D.supported

  7. Her father was a quiet man with graceful manners.

  A.similar B.polite C.usual D.bad

  8. Regular visits from a social worker can be of immense value to old people living alone.

  A.moderate B.equal C.great D.immediate

  9. He was rather vague about the reasons why he never finished school.

  A.unclear B.bad C.bright D.general

  10. He was kept in appalling conditions in prison.

  A.critical B.necessary C.normal D.terrible

  11. I can't put up with my neighbor's noise any longer, which is driving me mad.

  A.generate B.measure C.tolerate D.reduce

  12. I enjoyed the play-it had a clever plot and very funny dialogues.

  A.humorous B.boring C.long D.original

  13. Your dog needs at least 20 minutes of vigorous exercise every day.

  A.free B.regular C.physical D.energetic

  14. Our arrangements were thrown into complete turmoil.

  A.relief B.doubt C.confusion D.failure

  15. Patricia stared at the other girls with resentment.

  A.doubt B.anger C.love D.surprise

  参考答案:1 D .2 B .3 C. 4 D. 5 D. 6 A. 7 B. 8 C. 9 A. 10 D. 11 C. 12 A. 13 D. 14 C. 15 B

CopyRight © 2009-2016 大考吧 版权所有